Bouw en Uitvoering

Genomineerden Gouden Oor Award Zorg 2017

Genomineerden Gouden Oor Award Zorg 2017

Op donderdag 16 maart 2017 wordt in Utrecht tijdens de vakbeurs Zorgtotaal voor de derde keer de Gouden Oor Award Zorg uitgereikt. De Award stimuleert zorgorganisaties om de behoeften van hun klanten te (ver)kennen en om klanten invloed te geven in hoe de zorg tot stand komt.

Eerder werd deze klantgerichtheidsprijs gewonnen door Family Centered Intensve Care, Nieuw Amstelrade en het Alaxander Monro Borstkankerziekenhuis. De genomineerden voor 2017 zijn bekend.

De genominineerden voor dit jaar zijn:

Care for Cancer – In gesprek, voorbij de blokkade van een levensbedreigende ziekte.
Cicero Zorggroep – Waar zorg de ziel ontmoet. Een luisterende ‘evidence based’ aanpak bij onbegrepen gedrag voor mensen die zich niet meer kunnen uitspreken.
Stichting Dichterbij – ‘Als je het mij vraagt’ – een waarderende aanpak om alle betrokkenen laagdrempelig te betrekken bij belangrijke besluiten in de zorg.

Luisterpro

Behalve de presentatie van de drie casussen, wordt een key-note speech verzorgd door Corine Jansen, Nederlands eerste, echte luisterprofessional. In de laatste ronde, tijdens Zorgtotaal 2017, bepalen jury en publiek welke organisatie de Gouden Oor Award Zorg ontvangt.

Er bij zijn?

De ochtend, die duurt van 9.30 – 12.30 uur, is gratis bij te wonen. Dit kan door hier in te schrijven.