Bouw en Uitvoering

Hulp van het jaar verkiezing 2015

Hulp van het jaar verkiezing 2015

Wie wordt de hulp van het jaar 2015? De Nationale Hulpgids organiseert voor de derde keer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren voor de hulp van het jaar verkiezing 2015. Van kinderopvang, thuiszorg, tuinman tot dagopvang, iedereen kan in het zonnetje worden gezet.

Plezier en toewijding

Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. De Nationale Hulpgids, marktplaats waar hulpen en hulpvragers elkaar online vinden, gaat daarom op zoek naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden.

Nomineren

“Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids op de website. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt jouw hulp zo speciaal? Van 7 september tot en met 18 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden.