Bouw en Uitvoering

Medross Rehab

Medross Rehab

Let’s move-on trippelstoel

Medross Rehab bv is producent van de Mondo trippelstoelen. Het complete productieproces is ‘Made in Holland’. Het bedrijf ontwikkelde een verstelbare en functionele trippelstoel. 
De hoogte is instelbaar vanaf 30 cm. Alle accessoires en onderdelen zijn uit voorraad -leverbaar.

Theo van Middendorp werkt met zijn team aan een steeds verdergaande ontwikkeling van de Mondo-stoel. Alle onderstellen zijn uitgevoerd met vier zwenkwielen waarmee men zich al trippelend met de voet voor- en achteruit kan bewegen. De twee achterwielen zijn geremd in verband met de veiligheid bij opstaan uit en gaan -zitten in de stoel. De daarvoor bestemde handel kan met één hand worden bediend. De Mondo trippelstoelen zijn in hoogte verstelbaar door middel van een gasveer of elektrisch.
De Move -On is een elektrisch aangedreven stoel voor mensen die niet kunnen trippelen en die ook elektrisch in hoogte verstelbaar is.

De stoelen vinden hun weg naar de eindgebruikers via de landelijke revalidatiehulpmiddelen dealers en de kleine regionaal georiënteerde dealers. Daarnaast is er nog een Mondo-lijn speciaal voor de kantorenmarkt.
Beide uitvoeringen, met gasveer of elektrisch, zijn verkrijgbaar voor deze markt. Nieuw is de hoog/laag elektrisch verstelbare tafel die zowel voor de zorg- en de kantorenmarkt geschikt is. Het afwisselend zitten en staan is vanuit ergonomisch en praktisch oogpunt een aanwinst.

Drommelstraat 6b
5347 JL Oss
T: +31 (0)412 – 46 51 16
F: +31 (0)412 – 46 51 17

Meer informatie