Bouw en Uitvoering

MetalTech-MetalPack

MetalTech

Maatwerk in Topsealmachines

MetalPack is een onderdeel van MetalTech, sinds 1983 meesters in fijnmechanica en machinebouw. Met ruim een kwart eeuw ervaring en een state of the art machinepark heeft u aan MetalTech een solide partner. De primaire bedrijfsvoering ligt bij de productie van fijnmechanische onderdelen, grotendeel custom made en bij de productie en verkoop van Topsealmachines.

Peter van Leeuwen, directeur afdeling Fijnmechanische onderdelen: ‘Als het even kan willen we graag zo vroeg mogelijk bij de ontwerpprocessen worden betrokken. We kunnen de klant dan adviseren omtrent de mogelijkheden van een ontwerp. Het maakt dan niet uit of het om een prototype of om een serieproductie gaat. 
We bewerken de meest uiteenlopende metaalsoorten en non-ferro metalen en kunststoffen. Onze onderdelen worden gebruikt in diverse eindproducten. Daarnaast zijn we constant bezig met vernieuwing en het op peil houden van onze kennis. De kwaliteitsbewaking van onze producten verliezen we daarbij zeker niet uit het oog.’

‘Met het bedrijfsonderdeel MetalPack produceren we al ruim 25 jaar, in eigen beheer Topsealmachines in diverse maten en uitvoeringen. Aangezien we een zeer breed assortiment voeren hebben we in principe voor iedere opdrachtgever de juiste Topsealmachine.
We leveren apparaten voor groot- en klein- verbruik waarbij de gebruiker kan kiezen voor een handmatige of grotendeels automatische bediening. Veel van onze klanten komen uit de zorgsector en de voedingsmiddelenindustrie. Voor een optimaal gebruikersgemak kan de machine in een vaste opstelling of op een verrijdbaar onderstel worden geleverd’, vertelt Cor van der Werf, directeur afdeling MetalPack Topsealmachines.

Voor het onderhoud en de reparaties beschikt MetalPack Topsealmachines over een eigen service- en onderhoudsdienst. Hoog in het vaandel van het bedrijf staat:

  • Meedenken met de klant
  • Wat zijn de wensen en de mogelijkheden
  • Samen komen we tot de juiste productkeuze
Gouwzeestraat 1
1382 KD Weesp
T: +31 (0)294 – 41 41 47
F: +31 (0)294 – 43 32 00

Meer informatie