Bouw en Uitvoering

Motekforce Link

  • Lopen als een kievit 2

Lopen als een kievit

Mevrouw de Jong is op leeftijd. Lopen na haar CVA kost moeite. Vallen ligt op de loer. Ze heeft training nodig; niet alleen van haar benen, maar vooral van de hersenen. Motekforce Link biedt uitkomst met de C-Mill; een medische loopband die gebruik maakt van visuele en akoestische signalen.

Ervaring

Motekforce Link heeft 15 jaar ervaring in de revalidatietechnologie en virtual reality. Met vestigingen in Culemborg en Amsterdam richt het bedrijf zich (inter)nationaal op onderzoeksinstellingen, revalidatie- en fysiotherapeutische centra en organisaties voor ouderenzorg.

“Geen angst meer om te vallen en verbeteren looppatroon”

Producten

Loopbandgerelateerde producten van het bedrijf zijn: Caren, Grail, Dynstable, M-Gait en C-Mill. Frank Nieuwenhuis, CCO van Motekforce Link: “Met de C-Mill verbeteren we het looppatroon. Al lopende op de band ziet mevrouw de Jong geprojecteerde vlekken op de band op zich afkomen, die ze moet vermijden. In real life zijn dit obstakels, zoals drempels. Het resultaat na intensieve training? Ze heeft geen angst meer om te vallen en loopt veel meer dan voorheen.”

MotekForce Link staat niet stil. Gekeken wordt naar nog meer applicatiemogelijkheden van de producten. Want let wel, lopen als een kievit is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid!

Keienbergweg 77
1101 GE Amsterdam
T: 020-3013020

Meer informatie