Bouw en Uitvoering

Wheels2move

Wheels2Move

De lichtste rolstoel ter wereld

De High Tec ontwikkelde Panthera X rolstoel is de lichtste in zijn soort. Rudi van de Esschert is naast gebruiker van deze stoel ook adviseur en eigenaar van Wheels2move. Hij gebruikt sinds een aantal jaar de handbewogen carbon Panthera X rolstoel. In de stoel zijn titanium onderdelen verwerkt en het totale gewicht is 4,2 kg.

De wielen zijn eenvoudig los te koppelen en de stoel is inklapbaar tot een handzaam pakket. Een geroutineerde gebruiker zit binnen één minuut in de auto met een gedemonteerde rolstoel op de achterbank. De handelingen vereisen een minimale spierkracht. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele rolstoelen.
Wheels2move is sinds januari 2013 importeur van de complete lijn Panthera rolstoelen. De Panthera Micro en Bambino zijn stoelen speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Voor de veiligheid zijn deze stoelen altijd uitgerust met een antikiepsteun. De Swiss Trac is een elektrische aankoppelunit voor de handbewogen rolstoel. Het is een ideale combinatie voor mensen die toch graag naar buiten willen, maar voor wie het buiten rijden op moeilijke trajecten lastig is. Naast gebruiker en ervaringsdeskundige is Rudi van de Esschert adviseur en tevens de beste ambassadeur voor het merk.
Wheels2move is gepassioneerd in het verbeteren van de zelfredzaamheid van onze gebruikers die meer eisen stellen aan de mobiliteit van hun leven en de producten waarvan zij afhankelijk zijn.

Hagensweg 14
7274 AL Geesteren Gld
M: +31 (0)6 – 5422 5029

Meer informatie